جمعه 10 فروردین 1403
18:05:50
1401/6/2 چهارشنبه
صفحه اصلی
درباره اداره کل
معرفی
ساختار
دستورالعمل ها
شناسه و کد اقتصادی اداره کل
تفاهم نامه ها
گزارشات عملکرد دستگاه
گزارش های سالانه سازمان
کتابچه راهنمای ارباب رجوع
منشور اخلاقی
معرفی خدمات
سامانه شفافیت
میز خدمت الکترونیکی
سامانه ملی خدمات دولت
میز خدمت سازمان ملی استاندارد
سامانه های تخصصی
سامانه تدوین استانداردهای ملی
سامانه مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی
صدور و تمدید پروانه علامت استاندارد واحدهای تولیدی و خدماتی
صدورمجوزهای کالای صادراتی و وارداتی
تایید صلاحیت آزمایشگاه های، شرکت های بازرسی و شرکت های گواهی دهنده
اندازه شناسی اوزان و مقیاسها (نظارت بر عملکرد اوزان سنگین، سبک، جایگاه سوخت مایع و گاز طبیعی)
نظارت بر ایمنی و عملکرد آسانسور
نظارت بر عملکرد و ایمنی وسایل تفریحی
ترمینال های عرضه گاز طبیعی (جایگاه های CNG)
سامانه میز خدمت
کارشناسان استاندارد (حقیقی)
ثبت نام امریه سازمان ملی استاندارد
سامانه های درون سازمانی
اتوماسیون اداری
ارزیابی عملکرد کارکنان
نظام پیشنهادات
سامانه آموزش کارکنان
پورتال کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی
اطلاع رسانی
استانداردهای ملی
فهرست استانداردهای ملی
جستجوگر منابع و موضوعات پیشنهادی تدوین استاندارد ملی
فهرست استانداردهای ملی اجباری
امور تدوین استاندارد
فهرست اولویت های تدوین استاندارد ملی
پیشنویس استاندارد ملی
پیشنهادات کمیته برنامه ریزی
کمیته های فنی متناظر
استعلام کد ده رقمی کالای دارای نشان استاندارد ملی
فهرست فرآورده های مشمول استاندارد اجباری
فهرست واحدهای تولیدی تحت پوشش
گزارش مردمی از کالای تولید داخل
تازه های کتاب و مقالات خارجی
فهرست تعرفه های خدمات سازمان
دستورالعمل بروزرسانی
بیانیه حریم خصوصی
بیانیه سطح توافق خدمات
خدمات سازمان
شناسه خدمات
مراحل دریافت خدمات
فرم ها و فرآیندهای خدمات
نمودار گردش کار خدمات
مشارکت و نظرسنجی
نظرسنجی خدمات اداره کل
تصمیم گیری الکترونیکی
مشاوره الکترونیکی
راهبرد مشارکت الکترونیکی
تالار بحث و گفتگو
ثبت مشکلات سامانه ها و پورتال
سامانه طرح پرسشگری شاخص افزایش اعتماد عمومی و بهبود نگرش و رفتار مردم نسبت به استاندارد
پرسش های متداول
ارتباط با ما
ارتباط با مدیرکل
ارتباط مستقیم با معاونین و مدیران
دانستنیهای استاندارد*
دسترسی سریع
فرم ها و فرآیندها
اطلاع رسانی خدمات
زیرپورتال های سازمان
معیارهای مصرف انرژی
آزمایشگاه های همکار
شرکت های بازرسی کالا
شرکت های بازرسی فنی
کارشناسان استاندارد
مراکز آموزشی همکار
واحدهای تولیدی تحت پوشش
تفاهم نامه ها
مرکز آزمون مهارت
سامانه تدارکات دولت
پرسش های متداول
مزایده و مناقصه
مقالات
1391/4/29 پنجشنبه
درباره زولبیا و بامیه بیشتر بدانیم
زولبیا و بامیه یکی از شیرینی های اصیل ایرانی است که ...
1391/4/5 دوشنبه
فرآیندتولیدبتن
بتن از ترکیب مصالح سنگی همچون شن، ماسه، پودر سنگ و همچنین آب و سیمان تولید می شود.
1391/4/5 دوشنبه
افزودنیهای غذایی و اثرات آن بر سلامتی انسان
قسمت عمدهای از مواد غذایی به طور مستقیم در زمینی عاری از آلودگی رشد کرده و مور دمصرف قرار می گیرند، از اقیانوسها، دریاچه ها و رودخانه های پاک، ماهی های مغذی به ما میرسد.
1391/4/1 پنجشنبه
دار قالي
آيا ميدانيد که در ساخت دار قالي بايد به چه نکاتي توجه شود تا موجب خسارات مستقيم و غيرمستقيم در صنعت فرش نشود؟
1391/3/30 سهشنبه
از شوينده هاي خانگي بيشتر بدانيم
مواد شوينده از جمله پودرهاي رختشويي، مايع ظرف شويي و مايع سفيدکننده هرچند باعث پاکيزگي مي شود اما رعايت نکردن نکات دقيق مصرف، مي تواند سلامتي را به مخاطره اندازد.
1391/3/22 دوشنبه
در باره عینک های آفتابی بیشتر بدانیم
امروزه عینک های آفتابی بویژه در میان جوانان رواج زیادی یافته است، متاسفانه در اغلب موارد از این عینک ها به عنوان وسیله تزئینی استفاده می شودو به همین خاطر در انتخاب نوع آن دقت کافی نمی شود هم چنین عده ای عینک آفتابی را وسیله ای غیر ضروری می دانند ولی عینک های آفتابی دارای فوایدی نیز می باشند، البته اگر درست انتخاب شوند ودر محیط هایی که نور شدت زیادی دارد عینک های آفتابی به چند روش امکان دید را بهتر خواهند کرد.
1391/3/21 یکشنبه
آشنايي با گاز کلر
گاز کلر حدود 2.5 قرن پيش در سوئد کشف گرديد.
1391/3/6 شنبه
توصيه هايي درباره ظروف پلاستيکي و کيسه هاي فريزر
در زمان هاي دور هميشه ...
1391/3/6 شنبه
در باره کفش بيشتر بدانيم
دقت در انتخاب کفش و توجه به رعايت اصول استاندارد ...
1391/3/6 شنبه
درباره سرنگ هاي يکبار مصرف بيشتر بدانيم!
سرنگ هاي يکبار مصرف پلاستيکي براي مصارف پزشکي
1391/1/20 یکشنبه
نکاتي در خصوص مصرف مواد غذايي پروتئيني
خانواده ها در طول سفر براي اينکه ....
1390/12/23 سهشنبه
ويژگيهاي آب معدني استاندارد
آب معدني آبي است که با آب آشاميدني به دلايل زير قابل تشخيص است:
1390/12/23 سهشنبه
چاقي
چاقي يک بيماري مزمن است و مثل هر بيماري مزمن ديگر، درمان آن نياز به زمان دارد
1390/12/23 سهشنبه
بسته بندي مواد غذايي
بستهبندي عبارت است از هنر و علم آمادهسازي مواد غذايي براي انبارکردن، انتقال و در نهايت فروش. بستهبندي سبب ايجاد ظاهري مطلوب شده و با حفاظت مادهي غذايي در مقابل عوامل فيزيکي، شيميايي و بيولوژيکي مختلف، سبب افزايش ماندگاري محصول ميگردد.
1390/12/23 سهشنبه
نکات مهم در مورد بخاري ها
سرماي هوا و استفاده نادرست از لوازم گاز سوز در سالهاي اخير متاسفانه موجب مرگ چندين تن از هموطنان شده است .
1390/11/29 شنبه
فرش
جنس فرش، عيوب غير مجاز فرش ، دستورالعمل استفاده و نگهداري فرش، طريقه لکه بري
1390/11/13 پنجشنبه
پوشک بچه
در گذشته مادران از پارچه، که چندین بار تا میشده و در مشمع سه گوش و یا چهار باله و یا شورت (گرهدار و یا شورتی) قرار داده میشد،
1390/11/6 پنجشنبه
درباره دستمال کاغذي بدانيم
بهداشت فردي و استفاده از دستمال در ايران قدمتي ديرينه دارد، در آن زمان خانمها و آقايان از دستمالهاي پارچه اي که جنس و طرح آن نيز بيانگر طبقه اجتماعي فرد بود، استفاده مي کردند.
1390/11/6 پنجشنبه
شير مدرسه
انسان از هزاران سال پيش متوجه شد که شير غذايي است کامل و کليه عناصر لازم را به صورت متعادل دارا مي باشد. لذا مي توان از اين فرآورده با ارزش به عنوان غذا، نه تنها براي کودکان، بلکه براي بزرگسالان نيز استفاده نمود.
1390/11/6 پنجشنبه
نگهداری و مصرف روغن
نکات مهم در انتخاب، نگهداری و مصرف روغن
.
خانه
|
بازگشت
|
حريم خصوصي كاربران
|
اجرا با :
پورتال سازمانی
سیگما
Guest (insoguest)