سه شنبه 1401/8/10
استانداردهای ملی ایران به شماره 11177، 5759، 2721، 5313، 3510، 5311، 5314 و 2553
در اجرای مفاد تبصره یک مادّه 14 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد فهرست آخرین فرآورده های تحت پوشش استاندارد اجباری، برای تولیدات داخلی و صادرات و واردات، که در کمیته های ملی مربوطه مورد تصویب قرارگرفته، به شرح ذیل جهت اطلاع عموم آگهی می گردد.
ردیف |
عنوان |
شماره استاندارد |
توضیحات |
تاریخ اجرا |
1 |
شیرهای تخمیری- نوشیدنی کفیر- ویژگی ها وروش های آزمون |
11177 |
تجدید نظر اول |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
2 |
گلاب – ویژگی ها و روش های آزمون |
5759 |
تجدید نظر سوم |
3 |
رطب – ویژگی ها و روش های آزمون |
2721 |
تجدید نظر دوم |
4 |
خرمای کلوته – ویژگی ها و روش های آزمون |
5313 |
تجدید نظر دوم |
5 |
خرمای شاهانی – ویژگی ها و روش های آزمون |
2510 |
تجدید نظر سوم |
6 |
خرمای پیارم – ویژگی ها و روش های آزمون |
5311 |
تجدید نظر دوم |
7 |
خرمای ربی – ویژگی ها و روش های آزمون |
5314 |
تجدید نظر دوم |
8 |
کیک – ویژگی ها و روش های آزمون |
2553 |
تجدید نظر چهارم |
الزامات قانونی:
در کلیه موارد مذکور تاریخ انتشار آگهی نوبت دوم در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ملاک عمل خواهد بود. کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ذیربط می توانند جهت کسب اطلاع بیشتر به تارنمای رسمی سازمان ملی استاندارد به نشانی :
www.isiri.gov.ir و یا در تهران به سازمان ملی استاندارد و در استان ها به ادارات کل استاندارد مراجعه نمایند.
دفتر تخصصی روابط عمومی و اطلاع رسانی
برای مشاهده
فهرست فرآورده های اجباری استاندارد کلیک کنید.
منبع خبر